Tuesday, November 12, 2013

*Update rumah baru.

Wrote By aleen afifi
Eh  lupa sangat nak gebang yang cuti hujung minggu baru ni Kutex dah panggil kan orang masokkan lampu kipas segala dekat rumah Damansara tu sebab planning by end of this month nak pindah masok la. Kitaorang pon dah tak nak sambung kontrak rumah sewa Kemaman ni. Kang ikat perot melampau plak kan. Mana nk cekau duit bayar rumah sewa lagi, rumah sendiri lagi.

Sekarang pon memang bayar dua dua tapi rumah beli ni kalau dah siap sepenuhnya so bayarannya akan lebih meningkat la kan.*urut dada, padahal bukan saya yang bayar* hiks.
 
 Kontraktor ni dekat dengan rumah mak mertua. So Kutex decided ambik die jela buat wiring rumah.

Lampu kat bahagian pintu depan.

 Lampu porch.

 Hall tingkat atas.

Minah gedik segedik abahnya. Eh eh eh eh.

Saya pergi tengok dorang buat kerja sekejap je. Bawak sebatalion. Bawa ma,kakak,anak sedara,pakcik semua lah. Saje je la kan. Dorang duk rumah pon tak ada buat apa pon kan.


Lepas tengok dorang buat kerja saya teros balik je. Malas nak tengok lelama. Orang yang buat kerja tentu tak selesa orang tengok dia buat kerja kan.


Ok lah nanti nanti saya update lagi ok. Ada meeting jap ni.







0 BiseekBuzz:

Post a Comment

kalau tinggalkan jejak anda adalah hensem. kalau tinggalkan komen anda adalah cantik...

anda yang membuat pilihan...

senyum sikit...

 

Like Seriously?? Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template