Saturday, June 15, 2013

Program Mencari Ramli 2

Wrote By aleen afifi

Program Mencari Ramli 2 kan memang sedang berlangsung sekarang ni kan. Setiap Jumaat jam 7.30 malam. Adik saya yang umur 8 tahun tu memang suka tengok program ni. Tapi adik saya tu bukan lah pandai main bola pon. Dia pandai tengok je.

Saya kadang kadang terlayan jugak program ni. Yang paling tak suka tengok masa time penyingkiran tu. Haih sedih la kan ade pemain nak kena balik and dah tak boleh nak tunjukkan bakat dorang dah dalam program tu.

Part yang paling best time coach umumkan pemain terbaik atau pemain yang paling berdisiplin ke ape. Dorang akan menang hadiah jugak. Kadang tengok menang headphones la kadang tengok menang PSP la. Tu yang syok tu. Kira kesungguhan dorang diberi perhatian la jugak. Lepas tu diberi ganjaran pulak. Sapalah tak suka memang hadiah kan.

Voting contest tuk program Mencari Ramli 2 ni started from 14th June 2013.

Meh nak bagitahu sikit cara nak vote.

SMS VOTE [number of vote:5/10] {space} RAMLI [2 DIGIT NUMBER :01-30]

and send to 26268.

CONTOH DIA MACAM NI:
VOTE 5 RAMLI07 - 5 undi untuk peserta no 7 dan hantar ke 26268.

Haaa mudah je kan. Makanya, jangan lupa untuk mengundi yee.

0 BiseekBuzz:

Post a Comment

kalau tinggalkan jejak anda adalah hensem. kalau tinggalkan komen anda adalah cantik...

anda yang membuat pilihan...

senyum sikit...

 

Like Seriously?? Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template