Thursday, January 31, 2013

6 Things a Wife want to hear from a Husband.

Wrote By aleen afifi
1. You don't have to work anymore. Quit from your job, I boleh tanggung you even you tak kerja pon...

****Ohhh yang ni kalau Kutex yang cakap, memang sepuluh minit lepas tu saya dah p hantar surat resign kat bos.

2. Nah, take this money (RM 1500), and go shopping.

****Wahhhhh seronoknya. Tapi jangan harap lah kan. Dalam mimpi pon belom tentu dapat.

3. Ehh sayang, today you can go out with your friends, don't worry, anak biar I yang take care.

****Yang ni lagi mustahil. Memang takkan pernah dapat offer macam ni.

4. Let me cook for us tonight, you get a rest.

****Untunglah kalau Kutex pernah cakap macam ni.

5. Ehhh sayang, nak pergi holiday tak? Jom pergi Maldives jom.

****Best sangat lah kalau ajak p holiday. Holiday hotel tepi rumah pon tak ape. Tapi jangankan ke Maldives, hotel dalam bandar ni pon tak penah pon dia ngajak. Ermmm naseb badan.

6. Waaah, you look so pretty la today.

****Untunglah kalau dia perasan...Kalau dia tak perasan.. Tak ke sentap kita.

Cukuplah  takat ni dulu.
Nanti kita update lagi. Ekekekke...

0 BiseekBuzz:

Post a Comment

kalau tinggalkan jejak anda adalah hensem. kalau tinggalkan komen anda adalah cantik...

anda yang membuat pilihan...

senyum sikit...

 

Like Seriously?? Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template