Tuesday, February 5, 2013

Memandu kereta keluaran Perodua, Kereta Myvi diberi nama, Apalah salah dan nasib hamba, Sehinggakan tuan hamba menyaman hamba?

Wrote By aleen afifi
Assalamualaikum...

Hari nih tergerak hati nak check MyEg.. Tetibe masa nak login tuh macam tak sedap hati. Dah lah sekarang rasa tak sedap perut sebab 'kawan baik pakai baju merah' datang mengjengah tetibe hari nih tanpa bagi petanda awal semasa di rumah tadi.

Tetibe ada terpangpang dua saman. Sama yang satu tuh memang dah tahu sebab kena saman masa time raya, sebab guna handphone semasa memandu. Sekarang dapat lagi satu sebab bawak laju pulak on the way balik kerja.
Apa lah naseb haaa..?

Memang lah saya bawak laju, sebab nak ambil anak lagi. Anak kalau ambil lambat dah kena bayar lebih lagi. Adoiii. Lagi pulak kawasan highway kalau bawak slow si siput tanah, Memang mengantuk lah jawapnya. Tambah plak petang petang matahari terbenam sunrise tuh kan. 

Haih ape pon tak boleh la. Adoiii mana plak nak cari duit lebih nak langsaikan hutang saman nih. Kalau hutang PTPTN pon saya bayar kadang kadang nih kan plak hutang saman nih. Memang nanti ada diskaun lah baru saya g bayar. Tu pon kalau ada duit lebih haaa..

Maafkan hamba lah ye wahai kerajaan ku sayam. Sayang ker masalahnya???

2 BiseekBuzz:

Kuazue Mohd on February 5, 2013 at 4:25 PM said...

alololo...klu cik azue..lagi tak bayor..lagi tu mata tokleh lena..dub dab dub dab ajer hati ku..tak keruan memanjang...

aleen avril on February 5, 2013 at 5:13 PM said...

dupdap jgk ni tp bio dulu la

Post a Comment

kalau tinggalkan jejak anda adalah hensem. kalau tinggalkan komen anda adalah cantik...

anda yang membuat pilihan...

senyum sikit...

 

Like Seriously?? Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template