Monday, December 3, 2012

Abahku Pulang Bawa Basikal, Basikal Kecil Warna Hijau. Pittt Pittt Pittt tak ade bunyi.

Wrote By aleen afifi
Assalamua'laikum wbt..

Birthday Arissa tahun nih abah dia belikan basikal hijau muntah Badang yang berimej kan angry bird hidung kembang. Hahahahaha..

Tapi adalah sangat malang bagi Arissa, kakinya agak pendek untuk sampai ke paddal kaki pengayuh. Maka kita perlu tunggu anak dara itu memanjang kaki nya barulah kita ajar dia how to kayuh.

Nampaknya abah dia macam nak galakkan anak perempuan dia minat berbasikal jugak. Habes siapa nak teman saya keluar window shopping nih. Adessss!!!!..

Budak nih sampaii kembang kempis hidung, selok kan dapat basikal hijau muntah Badang kan kan kan kan.
 
Kembang kembang jugak hidung tuh, sila cakap Thank You kat abah cepat.

1 BiseekBuzz:

nurul on December 5, 2012 at 11:36 AM said...

ermmm mcm gon la nk beli beskal kt dania nnt hahahaha nk galakkan men beskal plak

Post a Comment

kalau tinggalkan jejak anda adalah hensem. kalau tinggalkan komen anda adalah cantik...

anda yang membuat pilihan...

senyum sikit...

 

Like Seriously?? Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template