Friday, November 9, 2012

Gedik sudah, celebrate je belum.

Wrote By aleen afifi
Assalamua'laikum....

Alhamdulillah, masih bernyawa dan diberi kesihatan yang baik di hari hari Jumaat yang hening dan indah ini. Ececececcee bermukadimah pulak. Mengada sungguh..Ekekekkekek.

Hari ni kan, sebenarnya kan, ada kan, orang tu kan *lagak budak baru boleh bercakap.

Tak de sebenarnya, hari nih hari lahir Kutex, dan sama jugak hari lahir dengan makcik nda saya.

Happy birthday la for both of them.

Hari nih pulak,saya datang kerja, tak tahu nak buat apa, sebab orang yang sepatutnya saya assist dah berenti, yang sorang lagi dah nak deliver baby, so saya macam tak tahu kerja apa yang sepatutnya saya kena buat. Memang lah banyak kerja tapi saya kan tak paham lagi kerja kerja kat sini, and I need someone to guide. Dah kalau semua pon tak ade, acamne kan??

So menggedik jela kat depan camera handphone tuh. Tapi tak ade lah sepanjang masa duk menggedik kan. Sila sedor diri sikit boleh dop. Hahahhhaa.

By the way, Selamat Ulang Tahun ye Kutex.

Tadi dia call nak celebrate malam kang. Tapi Kutex, I bendera merah la pulak sekarang nih.. Haahahaha. Kita celebrate dinner jela kat luar ok...
Published with Blogger-droid v2.0.9

0 BiseekBuzz:

Post a Comment

kalau tinggalkan jejak anda adalah hensem. kalau tinggalkan komen anda adalah cantik...

anda yang membuat pilihan...

senyum sikit...

 

Like Seriously?? Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template