Thursday, August 1, 2013

Rezeki Ramadhan 2013.

Wrote By aleen afifi
Alhamdulillah..

Menang plak giveaway blog KasihAleeya ni. Owner blog ni namanya Fillanie. Tak sangka jugak menang ni tapi hari tu cuba cuba je bagi tips ha. Tak expect plak dapat menang. Tapi bila dah menang ni haruslah suka hati kan. *yeay lompat bintang.





Haaaaa nampak tak nama alam maya kite ada kat situ.
Alhamdulillah sangat lah wei.. Dapat hadiah ni kalu, tak payah lah nak beli pewangi lagi dah. Stok pewangi rumah dah ada dah ni. Tambah plak 4 5 bulan lepas raya nak masok umah bau kan. Rumah tuh nanti dah cat bau cat, so bolehlah guna pewangi nih unuk cover bau cat.

Lepas nih nak cuba cuba masok kontes dengan lebih giat lagi. Mana lah tahu kan. Kot kot tuah badan ada di kontes yang saya join tuh kan. Mana lah tahu kan...

Terima kasih Fillanie sebab buat give away nih.

0 BiseekBuzz:

Post a Comment

kalau tinggalkan jejak anda adalah hensem. kalau tinggalkan komen anda adalah cantik...

anda yang membuat pilihan...

senyum sikit...

 

Like Seriously?? Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template