Friday, August 23, 2013

Dissppearing nine patch quilt block.

Wrote By aleen afifi
Assalamualaikum.

Hari ni cuti, ada mood sikit nak menjahit. Cumanya, jahit satu block ni je, pastu stop, sebab kekangan masa, dengan anak lagi nak layan kan. Huhuhu. Tutorial jahit block nih ada dekat youtube. Saya pon memang tengok dekat sana je, Pastu teringin nak cuba.  Oleh kerana charm pack yang saya beli  dulu tuh ada lebih lagi so apa kata saya cuba jahit kan.

So inilah hasilnya. Ni baru satu block. Kalau dah combine nanti mesti cantik *koyalah*.

 Ok lah.  Nanti sambung ceita lagi ok. Selamat berhujung minggu.

0 BiseekBuzz:

Post a Comment

kalau tinggalkan jejak anda adalah hensem. kalau tinggalkan komen anda adalah cantik...

anda yang membuat pilihan...

senyum sikit...

 

Like Seriously?? Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template