Friday, January 25, 2013

Look Post hari nih. Agggrrrhh Gedik Sangat.

Wrote By aleen afifi
Assalamualaikum...

Salam Maulidur Rasul ye semua *bajet sangat macam ramai je yang singgah sini*
Semalam cuti pergi mana?? Saya adalah kena kerja semalam ok. Itu adalah tidak cool sama sekali, dan saya telah pon memberitahu suami saya yakni si Kutex bahawasanya saya mahu berhenti kerja. Tapi saya beritahi melalui sms saje. Belum bincang bebetul lagi.
 
Hari ni masok kerja pon malas malas.
 
Gambar atas tuh saya suruh Kutex yang snap. Gigih kejutkan dia tido pagi tadi. Tapi bila dia nak ambilkan gambar tuh macam malu malu pulak nak pose. Hahahha entah lah sebab apa malu. Tapi gasak je lah.
 
Baju tih saya dah lama beli. Tapi ini adalah first time pakai. Saya beli dari ThePopLook. Saya beli yang ni adalah saiz S tapi yang sebetul nya badan saya pakai saiz M. Maknanya muat pakai S tuh, saya dah kurus lah tuh maksud saya. Keh keh keh keh.
 
Motip apa entah saya naik entri nih. Kah kah kah kah.
 
Terima kasih lah sebab baca entri tak berilmiah nih. Keh keh keh.
 
Selamat hari Jumaat semua. 

0 BiseekBuzz:

Post a Comment

kalau tinggalkan jejak anda adalah hensem. kalau tinggalkan komen anda adalah cantik...

anda yang membuat pilihan...

senyum sikit...

 

Like Seriously?? Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template