Thursday, November 1, 2012

Menang Thursday Platation Tea Tree Dry Skin Relief dari Nuffnang.

Wrote By aleen afifi
ssalamualaikum korang...

Kerja ker? Ececececeeeehhh mementang saya tak kerja kan, gedik duk tanya orang. Thehehehehhe. Saja lah kan mengada.

Ohhhh Isnin itu hari saya dah menjejak kan kaki di pejabat Nuffnang buat pertama kalinya. Susah kot nak cari pejabat ni, tapi saya ambil teksi then mintak dia hantar kan saya ke situ. Pemandu teksi tuh peramah sangat. Boleh jadik tour guide.

Tujuan saya ke sana adalah untuk collect hadiah saya. Walaupon bukan lah hadiah yang hebat sangat macam orang lain pernah menang, tapi bersyukur la jugak, dapat menang. Daripada tak dapat apa apa kan.l

Ni email from Nuffnang staff.

Isnin tuh dah ambil barang tuh, teros ke Kenanga Wholesale Centre. Memang gila la pegi sana.... Semua pon rasa nak rembat,harap je duit nak guna untuk benda lain. Huhuhuhu.

 .office Nuffnang.
.Thursday Plantation Tea Tree Dry Skin Relief.

Menang lima botol benda nih khas untuk kulit kering.

Oklah..nanti nanti kita jumpa lagi ok.

Babai..

0 BiseekBuzz:

Post a Comment

kalau tinggalkan jejak anda adalah hensem. kalau tinggalkan komen anda adalah cantik...

anda yang membuat pilihan...

senyum sikit...

 

Like Seriously?? Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template