Sunday, January 12, 2014

Kereta accident tempoh hari

Wrote By aleen afifi
Khamis lepas (02012014) lepas balik kerja kami sekeluarga terlibat dengan kemalangan kecil dekat jalan Gebeng-Kemaman. Masa tu Kutex yang drive kete tu. Jalan tu dua lane untuk satu hala tapi di devide kepada  satu lane setiap hala sebab kerja kerja tinggikan jalan selepas kejadian banjir hari tu.

 So Jumaat pagi tu decide hantar masok bengkel dekat bengkel yang pernah baiki kereta Kutex dulu. Last two years kan kereta Kutex banyak problem. Dengan bumbung bocor dengan bonet rosak lagi. Seat buruk macam tilam lebih 60 tahun (amboi melampau sangat metaforanya).

Then hantar situ. Dia kata Selasa baru boleh siap. Eh Isnin saya ada paper exam ni so terpaksa bawak kereta Kutex. Mujur kereta tu tak meragam kan sepanjang perjalan ke KL.

Memang sedih juga la kereta tu accident tapi bukan saya yang menjadi  penyebab accident tu. So Kutex lah yang bayar bayaran bengkel.

So tu je nak cite. Ok baiii..




0 BiseekBuzz:

Post a Comment

kalau tinggalkan jejak anda adalah hensem. kalau tinggalkan komen anda adalah cantik...

anda yang membuat pilihan...

senyum sikit...

 

Like Seriously?? Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template