Tuesday, May 21, 2013

Siapa nak pergi Old Trafford? Dan ianya ditaja.Haaaaa

Wrote By aleen afifi
Woitt woitttt...

Mesti korang dah tak senang duduk dah tuh baca title entry ni kan? Rilex rilex, don't be gelabah gelabah mennnnn.

Nanti dulu lah...

Tengok gambar ni dulu...
 

Pernah dengar apa apa pasal "Mencari Ramli 2"?. Haaaaaa.. Meh nak habaq mai. Mencari Ramli nih adalah satu platform untuk mencari pemain bola sepak yang berbakat dalam sukan bolasepak.

Konsep:
Konsep "Mencari Ramli 2" adalah ingin mencari pelapis bola sepak di bawah 16 tahun untuk digilap bakatnya di Manchester United Soccer School bagi menjadikannya seperti pemain bola tersohor suatu ketika dahulu, iaitu Ramli.

Apakah seorang Ramli perlu ada?:
  • badan haruslah tegap
  • tinggi melepasi piawaian tahap ketinggian, 160cm ke atas lah tuh. 
  • seorang yang komited terhadap sesuatu yang dilakukan
  • berdisiplin *paling penting bagi saya.
  • beliau boleh bermain sebagai penjaga gol
  • beliau boleh bermain sebagai penyerang
  • beliau boleh bermain pemain tengah
  • beliau boleh bermain pemain pertahanan
  • tetapi "Mencari Ramli 2" mencari sorang pemain yang paling berbakat dalam menjadi pemain bolasepak terunggul.
Peneraju utama iaitu Telekom Malaysia dalam usaha untuk mencari Ramli ini, bakal mengadakan ujibakat di seluruh negeri, dan jadual ujibakatnya adalah seperti di bawah:-

  • Kuala Lumpur, Padang Victoria Institution, 20-22nd April
  • Sabah, Stadium Likas, Kota Kinabalu, 27-29th April
  • Melaka, Stadium Hang Tuah, 11-13th May
  • Sarawak, Padang Yayasan Sarawak, 18-20th May


Haaaaa itu lah serba sedikit info ujibakat Mencari Ramli musim kedua nih.

Rasanya ujibakat pon dah berakhir semalam kan (20 May 2013). So boleh lah nak tengok siarannya di TV3 setiap hari Jumaat jam 7.30 - 8.00 malam.

Nak tahu tak hadiah hadiahnya tuh?
  • Hadiah Utama berupa tajaan penuh ke Old Trafford untuk 2 orang dan berpeluang menyaksikan perlawanan Manchester United secara LIVE dan bukan di screen besor macam kat mamak stall tuh. Peluang sekali seumur hidup, kalau tak grab peluang nih, memang menyosal 44 keturunan. Hiks...  Bernilai RM30,000 *telan air liur basi .
Tuh je ke hadiahnya?

Ehhh tentulah ada lagi hadiah hadiah lain.
  • Ada tiga (3) misteri bag untuk dimenangi dah setiap satu nya bernilai RM350 beb. 
So apa  tunggu lagi, kalau nak join contest nih. Boleh tegok SINI dan perlu download BloggerKit INI.

Selamat mencuba semua.

0 BiseekBuzz:

Post a Comment

kalau tinggalkan jejak anda adalah hensem. kalau tinggalkan komen anda adalah cantik...

anda yang membuat pilihan...

senyum sikit...

 

Like Seriously?? Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template