Friday, January 18, 2013

Arissa pon nak share 'susu badan' jugak.

Wrote By aleen afifi
Pepagi ni terbaca kat Metro Online pasal sorang ibu mithali yang sanggup kongsi stok EBM dia dekat 3 lagi bayi yang mana mak dorang tak dapat bagi susu badan pada dorang..

Arissa pon nak share jugak susu badan yang dia ada. Ohhhh no!!!!..

Rilex la. Dia tak ada susu lagi tapi sebab tetiap hari dia nampak makngah dia susukan cousin dia. Dah mengikut plak pesen makngah dia. OMG sangat. Hahahhahaha.
 
.eh tetibe nak tayang jugak muka sendiri yang tak semegah. ekekeke.
 
Lepas tu nak pesan. Sesapa nak try makan VCO Treenea boleh la beli dengan saya bagi korang yang berada di sekitar Kuantan.

Mekasih kerana sudi menjengah ke sini. Selamat berhujung minggu.

1 BiseekBuzz:

Warna Warni Kehidupan on January 18, 2013 at 1:23 PM said...

haha... budak2 cepat mengikut..

Post a Comment

kalau tinggalkan jejak anda adalah hensem. kalau tinggalkan komen anda adalah cantik...

anda yang membuat pilihan...

senyum sikit...

 

Like Seriously?? Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template